De omgeving

Zonzeker, eindeloze stranden, lekker eten en drinken. genieten, genieten, genieten!

Wandelen naar zee of het centrum.

Vanuit de villa kan je wandelen naar het centrum en de zee (20tal minuutjes) of met een taxi van de taxistand (< 250 meter) sta je op een paar tellen in het centrum.

Kleine supermarkt (<250 meter)

Er is mogelijkheid om te ontbijten, lunchen en dineren op wandelafstand van de villa in Jardines Del Sol of in Labranda Alyssa Suite hotel waar het ook mogelijk is om een dag pas aan te vragen zodat je een volledige dag kan ontspannen in het hotel.

Flamingo strand (< 1,5 km)

Waarom Lanzarote

Zonzekerheid, verkoelende bries, fantastische wijnen, eindeloze en diverse stranden, alle sportmogelijkheden, enthousiaste locals, lekkere en betaalbare restaurants. Genieten, genieten, genieten!

Playa Blanca is een authentiek vissersdorp dat uitgegroeid is tot een aantrekkelijk stadje met alle winkel- en tafelmogelijkheden.

Enkele restaurantjes op wandelafstand (<1,5km)

Restaurant Luna Rossa: Lekker Italiaans restaurant waar je buiten op het terras kan genieten van zeezicht

Restaurant El Argentino: Restaurant gespecialiseerd in vleesgerechten (hun mixed grill is heerlijk!), opnieuw met een mooi zeezicht.

Restaurantjes (iets verder weg, maar zeker de moeite waard):

Chiringuito Tropical: Heb je zin in een lekker glas wijn of koel biertje gecombineerd met een lekkere paella of visgerecht en dit alles met je voeten in het zand, dan moet je een tafeltje reserveren in deze strandbar.